Kacha / Kasha/Caşa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 cană de hrişcă
  • - 1 cană şi jumătate de apa
  • - sare
  • - 1 picătură de ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare

Kacha / Kasha

Pune la fiert apa sărată si uleiul, când fierbe, adaugă hrişca .

Când reîncepe fierberea, stinge focul, acoperă cu un capac şi cu un şervet pus în 4.

După 15 mn, apa trebuie să fie absorbită şi preparatul să se detaşeze.

E ca la pilaful de orez.

Este o mâncare de origine rusească.

Am găsit hrişca în magazin mai mare

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise