Spalati strugurii, lasati-i sa se scurga, puneti deoparte 200 de grame, iar celelalte boabe taiati-le in doua. Turnati vinul intr-o craticioara, adaugati zaharul si boabele taiate in doua, puneti-le sa fiarba, apoi faceti focul mic si mai lasati-le 5 minute.
Treceti continutul printr-o sita fina, intr-un alt vas, strivind fructele cu o lingura de lemn. Puneti din nou sa dea un clocot, luati vasul de pe foc si adaugati gelatina, lasand-o sa se topeasca, in vreme ce amestecati. Varsati compozitia intr-o salatiera si lasati-o sa se raceasca si sa se inchege usor.
Curatati de coaja boabele de strugure ramase, puneti-le in jeleu, apoi impartiti-l in cupe mai mici. Puneti-le gheata pana ce le serviti.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise