Punem ciresele in blender si le amestecam bine.
Punem ciresele in blender si le amestecam bine. Le punem in strecuratoare deasupra unei craticioare si lasam se se scurga, apasam cu lingura sa se scurga toata zeama.
Punem un pahar de suc ( din 500 ml) la incalzit, nu trebuie sa fiarba. Adaugam gelatina si amestecam repede. Lasam 10 minute sa se dilueze bine. Dupa 10 minute, adaugam sucul cu gelatina peste sucul ramas si amestecam bine. Adaugam si mierea si amestecam pana se dilueaza bine. Punem jeleurile in forme si le punem in frigider pentru 3-4 ore. Putem servi cu zahar sau simple. Eu le am pus in pahare si le-am servit asa, fara zahar.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise