Inimioare cu aluat foietaj si carne de porc tocata, cu morcov ras si verdeata si cu susan rumenit.
Inimioare cu aluat foietaj si carne de porc tocata, cu morcov ras si verdeata si cu susan rumenit. Pot fi servite calde sau reci, ca aperitiv, gustare de dupa amiaza sau pot fi luate la pachet in drumetii. Sunt simple si satioase.
Se lasa aluatul la dezghetat, la temperatura camerei.
Pentru umplutura: se caleste carnea intr-o tigaie, cu putin ulei incins, se condimenteaza dupa gust, iar cand se rumeneste bine, se da de pe foc. Dupa ce s-a racit, se incorporeaza oul, morcovul ras si verdeturi tocate marunt.
Aluatul se intinde cu grija si se decupeaza inimioare cu o forma metalica, se pune cate un pic de umplutura pe o inima si se lipesc inimile cate doua. Se ung cu oul batut bine, se preseaza cu furculita, sa se lipeasca si se presara cu seminte de susan rumenite. Se asaza intr-o tava cu foaie de copt sau folie antiaderenta.
Se dau la cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pana se rumenesc (la mine a durat 20-25 de minute). In functie de cum va incap in tava, se obtin 2 tavi.
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/02/inimi-de-foietaj-cu-carne-si-susan.html
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise