Inima si mici de porc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 mici de porc.
  • 2 inimi de porc.
  • 1 salata verde mare.
  • 1 legatura de ridichi.
  • 1 ardei rosu gras.
  • 1 ceapa rosie.
  • 5 sau 6 surimi.
  • sare,piper roz,tarhon uscat si alte condimente care ne plac.

Mod de preparare

Vom incepe mai intai cu mici,deoarece inima se face foarte repede.Noua ne plac fripturile la gratar in sange.Punem gratarul cu apa si capac,pe care vom pune mici mai intai,ii vom face separat.Dupa ce s-au facut mici,vom pune pe gratar inima de porc.Cand sunt gata le vom pune pe o farfurie sau platou cu o garnitura de Gnochi di patate.Acesti Gnochi di patate,se gasesc la Carrefour,sunt intr-o cutie si se vor fierbe,conform cu indicatiile de pe cutie.Sunt foarte gustosi,este o garnitura foarte buna pentru mici si inima de porc.Separat vom face si salata verde cu ridichi,ardei gras rosu,ceapa rosie tocata julien si surimi.Este o salata foarte buna pentru acest fel de mancare.Toate aceste preparate le vom asezona cu condimentele care ne plac mai mult.Eu personal pun sare,piper roz si tarhon uscat.Pofta buna !!!

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise