Inima cu ciocolata

Se bat bine ouale in robot, cu un praf de sare si zahar pana devin spumoase.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 12 linguri zahar
  • 6 linguri ulei
  • 12 linguri kefir
  • 12 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • 3 linguri pepite de ciocolata
  • GLAZURA:
  • 100 g ciocolata
  • 100 ml frisca lichida

Mod de preparare

Se bat bine ouale in robot, cu un praf de sare si zahar pana devin spumoase, se adauga uleiul cate putin, apoi chefirul tot cate putin; se mixeaza energic, apoi se adauga faina cernuta cu praful de copt

La final se incorporeaza pepitele de ciocolata, iar dupa omogenizare, se rastoarna in forma unsa si tapetata cu faina, apoi la cuptor va sta 30 min, depinde de cuptor.

Dupa ce s-a racit, se scoate din forma si se toarna deasupra ciocolata topita in frisca, intr-un vas, pe foc.

Dupa ce s-a intarit, se taie si se serveste.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise