Inghetata raw cu pepene galben, migdale si ghimbir

Timp pregatire
15 minute
Inghetata raw cu pepene galben, migdale si ghimbir

Ingrediente

  • 1 pepene galben
  • 70 g migdale
  • 1 lingura ulei de cocos
  • 1 lingura indulcitor Green Sugar pe baza de stevie
  • ghimbir proaspat

Mod de preparare

Pepenele galben se curata de coaja, se scobeste miezul , iar ce ramane se taie bucati si se pune intr-un blender.

Ghimbirul se curata de coaja si se adauga peste pepene. Migdalele se hidrateaza timp de cel putin 2 ore, se spala in mai multe ape, se adauga in blender si se proceseaza.

Se pune uleiul de cocos si se indulceste cu indulcitor pe baza de stevia de la Green Sugar primit de la Gustos.ro si Laboratoarele Remedia.

Amestecul obtinut se pune in formele de inghetata si se dau la congelator pentru cel putin 4 ore.

Astfel ati obtinut foarte usor o inghetata delicioasa si foarte sanatoasa!

Reteta pregatita de Simona, @simonapatras.blogspot.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise