Inghetata in 3 culori

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri ness
  • esenta de rom
  • zahar vanilat
  • sofran
  • un praf de sare
  • 2-3 picaturi de zeama de lamaie
  • 50 g stafide
  • 50 g ciocolata rasa
  • Frisca:
  • 300 ml smantana
  • 150 g zahar

Mod de preparare

- Pregatesc 3 castroane.

Procedez astfel:

- In fiecare castron se amesteca,cate doua galbenusuri si cate doua linguri de zahar.

- Intr-un castron adaug cacao si esenta de rom, in altul nessul,iar in ultimul adaug zaharul vanilat si un praf de sofran.

- Albusurie se bat spuma cu un praf de sare si 2-3 picaturi de zeama de lamaie, apoi se impart in mod egal in fiecare castron.

- Batem smantana cu zaharul,frisca obtinuta o impartim in mod egal in fiecare castron.

Asezam fiecare strat de crema intr-un vas de yena,presaram cu stafide si ciocolata rasa.Dam la congelator pentru cateva ore.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise