Din 6 albusuri batute spuma la care se adauga pe rand 150 g zahar si albusurile reprectiv (se adauga in ploaie) 2 linguri cacao + praf de copt + 3 linguri faina se face un blat.
Crema se face astfel:
4 galbenusuri se freaca cu 100 g zahar + 200 g lapte + 1 zahar vanilat + 2 linguri faina. se amesteca continuu pe abur pana se ingroasa. Dupa racire se adauga o margarina pentru prajituri si se pune deasupra blatului. Din cele 4 albusuri si 8 linguri zahar se face o spuma care se bate si deasupra la abur si se pune peste crema. deasupra se poate rade ciocolata.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise