Inghetata din cirese amare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2-3 linguri de dulceata de cirese
  • 80 g zahar pudra
  • 150 ml lapte
  • 150 ml smantana
  • 2 galbenusuri de ou

Mod de preparare

Se amesteca galbenusurile cu zaharul si smantana ,se dilueaza cu laptele si se fierbe la bain marin pana ce se ingroase.La sfarsit se aduga dulceata de cirese amare.Se da la rece cca .2 ore sa se intareasca.

Se servesc ambele inghetate ,amestecate in cupe,stropite cu dulceata de cirese amare si decorate cu frunze proaspete de menta.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise