Inghetata delicioasa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 9 linguri de zahar
  • 750 g frisca
  • capuccino
  • cacao
  • vanilie
  • rom.

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devine o crema. Albusurile se bat spuma tare. Se amesteca galbenusurile cu frisca, dupa care se adauga si albusurile amestecandu-se usor. Se imparte in 4. In fiecare cantitate se pune cate o aroma. Se pune intr-un bol in straturi si se lasa la congelator 24 de ore.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise