Inghetata delicioasa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l smantana dulce
  • 2 pliculete intaritor pentru frisca
  • 4 oua
  • 2 cani de zahar

Mod de preparare

Smantana dulce se bate cu mixerul impreuna cu cele 2 pliculete de intaritor. Dupa ce a fost batuta se adauga o cana de zahar si se continua amestecare cu mixerul pana ce zaharul nu se mai simte.

Se separa albusurile de galbenusuri, iar albusurile se bat cu o cana de zahar.

Se amesteca albusurile cu galbenusurile si cu frisca obtinuta din smanatana.

In compozitie se pot pune nuci, alune, dupa preferinte.Se da la congelator pentru 3-4 ore.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise