1. Zdrobeste zmeura, pastrand cateva pentru décor.
2. Bate albusul spuma tare cu zaharul pudra, adauga laptele, putin cate putin, si piureul de zmeura si amesteci usor pana se omogenizeaza complet.
1. Se introduce compozitia la congelator pentru 3-4 ore ore, apoi se scoate, se amesteca cu mixerul si se introduce din nou la congelator pentru inca 4 ore.Se repeta acesta operatiune de inca 1-2 ori.
3. Cand este complet inghetata, o servesti decorata cu fructele de zmeura pastrate.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise