Inghetata de vanilie cu dulceata de capsuni

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri de zahar
  • 200 ml lapte
  • 200 ml frisca
  • dulceata de capsuni
  • cateva piscoturi
  • 1 esenta vanilie

Mod de preparare

Mixam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se albesc.Adaugam laptele si punem amestecul pe foc sa se ingroase ,luam de pe foc si adaugam vanilia .Separat mixam frisca apoi o amestecam usor cu compozitia de galbenusuri.O punem intr-o forma pentru congelator,peste inghetta adaugam piscoturile .O lasam la congelator ptr minim 4 ore.

.O servim cu o lingura de dulceata de capsuni ,facuta in casa in cazul meu .

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise