INGHETATA DE IAURT

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 ml iaurt
  • 100 capsuni proaspete
  • 2 linguri zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 lingurita zeama de lamaie

Mod de preparare

Se taie capsunile in cuburi si se pun intr-un bol.Se amesteca zaharul si zeama de lamaie intr-un castronel si se lasa 1/2 ora.Apoi se se amesteca capsunile cu zaharul si lamaia,vanilia si apoi iaurtul.Se pune compozitia intr-un vas,se acopera cu folie de plastic.Se inteapa folia cu o scobitoare din loc in loc si se baga la congelator.Se poate servi cu frisca si bucati de ciocolata.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise