Inghetata de frisca cu nuci, alune, stafide si smochine si sos de capsuni

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 albusuri
  • 200 g frisca de smantana
  • 6 linguri zahar
  • 50 g nuca prajita si taiata bucatele
  • 50 g alune prajite si taiate bucatele
  • 50 g stafide
  • 50 g smochine
  • sos de capsuni Dr Oetker

Mod de preparare

Se bat albusurile cu zaharul, dupa care se adauga frisca, nucile , alunele, smochinele si stafidele, se amesteca totul usor si se pune in masina de inghetata. Se serveste cu sos de capsuni sau orice alt topping.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise