inghetata de ciocolata

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 75-100 g de ciocolata amaruie
  • 6 oua
  • 2 pahare de zahar tos
  • o lingura si jumatate de faina
  • 4 pahare de frisca batuta
  • 2 pachetele de zahar vanilat
  • un varf de cutit de sare.

Mod de preparare

Ouale intregi se bat bine adaugand faina in care am pus zaharul si sarea, apoi laptele. Punem vasul la fiert la bain-marie si lasam sa fiarba pana cand compozitia se lipeste de lingura. Luam vasul de pe foc si adaugam ciocolata topita si zaharul vanilat. Amestecam bine, lasam sa se raceasca, punem frisca si o punem la congelator 2-3 ore.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise