INGHETATA DE CIOCOLATA

Timp pregatire
360 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 ml lapte
  • 150 grame zahar
  • un ou
  • 20 grame cacao
  • 500 grame frisca (naturala sau vegetala)
  • un plic de zahar vanilat

Mod de preparare

Amesteca laptele, zaharul si oul intr-o craticioara si pune-o la fiert la foc potrivit, amestecand continuu. Dupa ce ai luat craticioara de pe foc, adauga cacao si zahar vanilat si lasa compozitia la racit.

Separat, pregateste frisca si toarna toata compozitia peste frisca batuta, amestecand usor pana la omogenizare. Toarna apoi amestecul astfel obtinut in pahare de plastic sau forme speciale si pune-le la congelator cateva ore. 100 de grame vor contine cam 230 de calorii. Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise