Inghetata de casa cu visine

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 Litru de frisca lichida
  • 10 oua
  • 400 sau 500g visine
  • o cana jumatate de zahar

Mod de preparare

Se curata visinile de samburi, se pun intr-o cratita si se adauga o jum de cana de zahar. Se pune pe foc si se amesteca cu un pisalog pana cand se topeste zaharul si se da la rece.

Frisca se bate. Apoi se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma impreuna cu o cana de zahar si se adauga peste frisca batuta. Se bat si galbenusurile, se adauga si ele peste compozitia cu frisca si albusuri si se amesteca. Peste ele se adauga si compozitia de visine si se amesteca. Compozitia se pune in caserole si se da la congelator.

Va doresc pofta buna!

E foarte delicioasa ;)

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise