Inghetata de capsuni

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 pahare lapte
  • 3 oua
  • 1 pahar zahar tos
  • 1 lingura rasa faina
  • 2 pahare capsuni zdrobite(pulpa plus zeama)

Mod de preparare

Ouale intregi se bat cu telul intr-un vas, se adauga zaharul amestecat cu faina si apoi laptele caldut. Se fierbe incet pe foc mic, amestecand pana se ingroasa putin. Dupa ce se raceste se incorporeaza capsunile zdrobite si zeama ei, apoi se pune la congelator.

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise