Inghetata de caise

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 galbenusuri
  • - 250gr caise
  • - 200gr zahar
  • - lapte 1l
  • - un pahar cu frisca

Mod de preparare

Frecati spuma zaharul cu galbenusurile, adaugati laptele si puneti la foc amestecand mereu pana se ingroasa. Se lasa se raceasca, se adauga caisele curatate si strivite, dupa care se pune la inghetat. Cand este aproape inghetata, se adauga un pahar cu frisca si se amesteca 10 min. Dupa inca 5 minute de stat in frigider este gata

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise