Inghetata de caise

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g caise
  • 200g brinza de vaci proaspata
  • 200g zahar
  • 200g frisca
  • vanilie.

Mod de preparare

Caisele desfacute fara simburii se fierb cu putina apa la foc mic circa 15 minute,api se zdrobesc si se amesteca cu zahar,vanilie,branza de vaca si cand sunt complet reci se amesteca cu frisca batuta.se toarna in forme si se introduce la congelator.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise