Inghetata cu pepene galben

Se pune la mixat frisca lichida, pret de cateva minute.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 litru frisca vegetala
  • 1 pepene galben mare
  • 4 linguri miere de albine
  • 200 gr ciocolata neagra
  • 1 lingura whiskey
  • 200 gr miez de nuca coapta

Mod de preparare

Se pune la mixat frisca lichida, pret de cateva minute.

Intr-un vas se pune miezul de la pepenele galben, mierea, miezul de nuca coapta si zdrobita, ciocolata bucati, whiskey-ul si se paseaza, nu este necesar sa fie foarte pasat, pot sa ramana si mici bucatele de pepene. Se adauga frisca, se omogenizeaza cu o paleta de sus in sus, apoi se pune vasul la congelator pentru circa doua ore.

Din cand in cand, mai scoatem vasul si mai amestecam inghetata sa nu se produca aschii de gheata.

Sa aveti pofta, dragilor!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise