Punem crema de branza, coniacul si iaurtul in blender si amestecam bine.
Punem crema de brânza, coniacul si iaurtul in blender si amestecam bine. Luam 2-3 linguri din aceasta compoziție si lăsăm deoparte. Apoi punem alunele si merenda/nuttela si amestecam bine. Punem compoziția in bol sau cutii pe care le-ați păstrat de la înghețata (eu am câteva cutii de la înghețata pe care le-am cumpărat înainte sa învăț sa o fac eu acasă, si le-am păstrat) adăugați fructele confiate si amestecați ușor. Punem la congelator pentru câteva ore. Servim cu crema de brânza pe care am oprit-o.
Va doresc pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise