Desfă amidonul în 1/2 pahar de lapte.
Incălzeşte laptele rămas..
Bate ouăle cu zahărul până ce amestecul se albeşte.
Adaugă treptat peste ouă laptele cald.Pune apoi amestecul de lapte şi amidon.
Pune iar pe foc mic până se îngroaşă.
Când dă în clocot, ia de pe foc şi lasă să se răcească.
Adaugă frişca şi pune în sorbetieră pentru aproximativ 20 de minute.
Când e gata, pune nucile şi stropeşte generos cu sos caramel. Amestecă de vreo 2 ori cu o furculiţă, dar lasă şi părţi cu sos. Pune 1 oră la congelator.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise