Inghetata cu capsuni si pepene rosu

Spalam capsunele si le taiem pe jumatate.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr iaurt
  • 1 lingura coniac
  • 300 gr capsuni
  • 1 felie de pepene rosu
  • fructe confiate
  • 2 linguri miere

Mod de preparare

Spalam capsunele si le taiem pe jumatate. Taiem felia de pepene si scoatem samburii si o taiem bucatele.

Punem in blender, iaurtul, capsunele, mierea, pepenele si coniac si amestecam bine. Apoi, adaugam fructele confiate si amestecam usor. Punem compozitia in bol sau cutie si punem la congelator.

Pofta buna va doresc!

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise