Prima inghetata pe care am facut-o a fost cu capsuni,si..sincera sa fiu nu mi-a iesit asa cu imi doream;dar bineinteles,am invatat din greseli si asa am reusit o delicioasa inghetata de OREO.Va las si voua reteta,poate vreti sa o incercati.:)
Intr-un bol sau in paharul de la blender se adauga frisca,laptele si zaharul.Se amesteca bine pana se topeste zaharul.Se adauga mascarpone si se bate bine cu mixerul pana devine o crema omogena.Se acopera bolul cu film transparent si se da la congelator,timp de o ora.Biscuitii se sfarama,nu foarte marunt,cat sa ramana cateva bucatele mai intregi.Dupa ce a trecut ora de congelator,se scoate inghetata,se amesteca usor cu o spatula,sau o lingura de lemn pana se sparg si se uniformizeaza cristalele de gheata care s-au format.Se adauga biscuiti si se amesteca bine.Se acopera cu film si se din nou la congelator pana se congeleaza complet.Inainte de servire se scoate cu 10-15 min inainte(mie imi place mai cremoasa:)) si se serveste cu...imaginatia voastra:sirop de ciocolata,caramel,biscuiti,bombonele....Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise