Inghetata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • 800 ml smantana
  • 8 oua
  • 8 linguri cu varf zahar (daca se vrea mai dulce se pune mai mult)
  • 8 linguri faina
  • nuci
  • ciocolata
  • arome

Mod de preparare

Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, se adauga faina apoi laptele. Se pune pe abur amestecându-se pana se ingroasa, se lasa la racit. Se face smântâna frișcă si se amesteca cu laptele ingrosat, se face albusul spuma dupa care se amesteca cu restul. Se pun diverse arome, bucati de ciocolata, nuci, cacao, etc. Eu fac cu jumatate din cantitati fiindca iese foarte mult.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise