Inele de ceapa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 cepe albe potrivite
  • 2 pahare de lapte
  • 4 linguri de faina
  • 2 oa
  • sare, piper
  • ½ litru de ulei
  • salata
  • boia

Mod de preparare

Cepele de taie in rondele potrivite, se desface fiecare cerculet, se sareaza, separat se pregateste amestecul din faina si lapte caldut, ouale se sparg se amesteca si se pune un praf de sare, dupa ce ouale sunt batute bine se incorporeaza in amestecul rezultat din lapte si faina.

Se pune ulei intr-o friteuza, trebuie sa fie prajite inele de ceapa in baie de ulei, se trec inele de ceapa prin amestecul rezultat care trebuie sa fie mai fluid, dupa care se pun in friteuza la prajit(uleiul trebuie sa fie incins). Se lasa maxim 3-4 minute dupa care se scot si se pun pe hartie absorbanta pentru a se-ndeparta surplusul de ulei.

Se ia o farfurie pe care se aseaza salata verde se orneaza cu boia de ardei frunzele de salata se aseaza inele de ceapa, si se poate servii. Un antreu rapid si gustos.

Pofta Buna

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise