Inele de ceapa

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 litru ulei
  • -1 cana faina
  • -1 cana bere
  • -1 praf de sare
  • -1 praf de piper negru
  • -4 cepe, curatate si taiate sub forma de inele

Mod de preparare

Intr-o cratita mare se incalzeste uleiul la 180 grade Celsius.

Intr-un bol mediu se amesteca faina cu berea, sarea si piperul. Se amesteca bine.

Se trec apoi inelele de ceapa prin mixul de faina cu bere pana se acopera bine. Se lasa la prajit in uleiul incins pana capata o culoare auriu-maronie.

Se lasa la scurs pe servete si gata!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise