Inele crocante de calamari

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -800g inele de calamari
  • -200g faina
  • -200ml bere
  • -2 lingurite amidon de porumb
  • -1/4 lingurita praf de copt
  • -1/2 lingurita sare
  • -2 catei de usturoi, tocati
  • -patrunjel tocat

Mod de preparare

Amestecati faina, amidonul, praful de copt si sarea intr-un bol. Adaugati berea, usturoiul, patrunjelul si amestecati bine. Tavaliti inelele de calamari prin faina si apoi prin amestecul de bere. Prajiti inelele in ulei incins pana prind o crusta aurie. Asezati-le pe un servet pentru a se scurge de ulei.

Pofta buna!

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise