indiene cu frisca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7,5 oua
  • 200 g zahar
  • 325 g faina1 praf copt
  • 50 ml ulei
  • 1/2 pachet praf de copt
  • ciocolata preparata pt glasat
  • 500 g frisca

Mod de preparare

Se bate albusul cu zaharul, se adauga galbenusele amestecate cu ulei si praf de copt, se amesteca albusul batut tare cu crema de galbenus. Se toarna faina cernuta, se amesteca usor, se toarna cu un pos cu dui pe hartie de copt, se coc 10 min la temperatura 190 cuptor electric.

Se lasa la racit, apoi se scufunda intr-un sirop aromat pt 3 secunde.

Se glaseaza jumatate din capacele.

Pe celelalte capacele se pune frisca cu un pos cu sprit.

Se pun capacelele glasate deasupra si cu posul cu sprit se face o avelina pe fiecare indiana.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise