indiene cu frisca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7,5 oua
  • 200 g zahar
  • 325 g faina1 praf copt
  • 50 ml ulei
  • 1/2 pachet praf de copt
  • ciocolata preparata pt glasat
  • 500 g frisca

Mod de preparare

Se bate albusul cu zaharul, se adauga galbenusele amestecate cu ulei si praf de copt, se amesteca albusul batut tare cu crema de galbenus. Se toarna faina cernuta, se amesteca usor, se toarna cu un pos cu dui pe hartie de copt, se coc 10 min la temperatura 190 cuptor electric.

Se lasa la racit, apoi se scufunda intr-un sirop aromat pt 3 secunde.

Se glaseaza jumatate din capacele.

Pe celelalte capacele se pune frisca cu un pos cu sprit.

Se pun capacelele glasate deasupra si cu posul cu sprit se face o avelina pe fiecare indiana.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise