il ragu alla napoletana

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne manzat 500 gr
  • spaghetti 350 gr
  • 500 gr rosii
  • ulei
  • 1/2 pahar de vin rosu
  • un fir de busuioc
  • sare
  • piper

Mod de preparare

intro cratita puneti ulei ,carnea si 2 frunze de busuioc, un pahar de apa, acoperiti si lasati sa fiarba pana se evapora apa. puneti vinul si lasati sa se evapore, punti rosiile fate pasta, adaugati un alt pahar de apa sare piper si lasati sa fiarba 3 ore. pasata o fiebeti separat si o amestecati cu sosul. carnea o feliati si o folositi ca al doilea fel

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise