Iepure la tava

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un iepure,
  • masline 200g,
  • usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • dafin,
  • 2 morcovi,
  • 2 cepe,
  • un pahar de vin rosu,
  • 2 linguri de bulion.

Mod de preparare

Se portioneaza iepurele si se lasa la marinat pana a douazi astfel; bucatile de iepure se pune in castron cu morcov, ceapa, dafin, sare, piper, vin se acopera cu folie si se lasa la frigider. Dupa aceea se pune in tava se condimenteaza, se adauga usturoi, masline, morcovi, ceapa de la marinata si se da lacuptor cca 1 ora, apoi se intorc bucatile se adauga vinul, bulionul si o cana apa, se da la cuptor pana scade sosul si se rumeneste bine. Se poate servi cu diverse garnituri sau ca atare. Pofta buna!

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise