Iepure a la Segovia

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 6 pers
  • 2 iepuri mici
  • 4 catei marisori de usturoi
  • 2 ramuri de patrunjel
  • 1 foaie de dafin
  • 1/4 lt vin alb
  • 1/4 lt ulei
  • sare, piper negru macinat

Mod de preparare

1) Iepurele se taie in bucati marunte.

2) Se taie patrunjelul si usturoiul curatat marunt.

3) Intr-o tigaie adanca pusa la foc se adauga uleiul si se pun bucatile de iepure si frunza de dafin la prajit la foc incet cam 20 min, intorcand din cand in cand carnea.

4) Se adauga usturoiul si se lasa 3-4 min, dupa care se adauga vinul si la foc puternic se lasa pana reduce vinul aproape de tot.

5) In momentul de servire se imprastie patrunjelul deasupra farfuriei.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise