Icre Pompadour

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 4 cartofi nesfaramiciosi,
  • 4 felii mari de somon afumat,
  • 150 ml smantana groasa,
  • 30 g icre rosii sau de crap,
  • 4 fire marar verde,
  • 4 cepe mici (de arpagic),
  • 2 linguri zeama de lamaie,
  • sare,
  • piper proaspat macinat.

Mod de preparare

Spalati cartofii cu peria sub jetul de apa si fierbeti-i 20 de minute in aburi.

Taiati fiecare felie de somon in 4 fasii.

Curatati ceapa si tocati-o marunt. Spalati si taiati (cu foarfeca) 2 fire de marar.

Intr-un bol, amestecati smantana, ceapa, mararul si zeama de lamaie, adaugati sare si piper si puneti sosul astfel preparat la rece.

Cand s-au fiert cartofii, curatati-i - fierbinti - de coaja si taiati-i in doua pe lung. Infasurati fiecare jumatate de cartof in fasiile de somon, garnisiti-le cu sosul de smantana si presarati deasupra cate-o lingurita cu icre.

Asezati cartofii pe farfurii impreuna cu icrele ramase, decorati-i cu frunzulite de marar si serviti-i calduti.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise