Icre de pastrav (conservare)

Icre de pastrav (conservare). Cum se pastreaza icrele de pastrav la frigider. Icre cu sare si ulei.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • icre de pastrav
  • sare
  • ulei (de masline sau floarea soarelui)

Mod de preparare

Icre de pastrav (conservare) la borcan. Cum se pun la borcan icre de pastrav.

Icrele se spala cu un jet de apa rece intr-o strecuratoare.

intr-un borcam pe pune cate un strat de icre si un strat de sare. Se taseaza cu spatele unei lingurite pentru a scoate bulele de aer, iar deasupra se toarna un strat de ulei.

Se procedeaza asa pana terminam icrele. Se pastreaza la frigider.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise