Icre de casa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 50 gr. icre peste
  • 100 gr. miez paine alba
  • 1 lamaie
  • 50 ml apa minerala
  • 300 ml ulei

Mod de preparare

Se pun icrele in apa la desarat pentru aproximativ 30 minute dupa care se scurg si se pun intr-un bol.

Se sfarama miezul de paine se umezeste putin cu apa minerala dupa care se amesteca cu icrele pana se omogenizeaza.

Se adauga ulei cate putin si se amesteca cu o lingura de lemn pentru inceput. Cand se omogenizeaza se poate utiliza si mixerul. Se adauga intai ulei, se mixeaza, apoi se adauga putin suc de lamaie si se mixeaza, apoi cand se intareste, 20 ml apa minerala. Apoi se adauga iar ulei si tot asa pana se termina ingredientele.

La final se poate adauga si ceapa taiata fin.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise