Iaurt

Timp pregatire
1200 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4kg lapte de tara
  • -1 Danone mare

Mod de preparare

Se fierb cele 4 kg de lapte de tara si se lasa sa se raceasca pana la temperatura de 45 grade C, apoi se pune Danonele tot si se amesteca. Se lasa acoperit cu capacul la caldura pana a doua zi cand va fi foarte inchegat. Se bate cu telul bine si se pune in sticle. Tine 5-6 zile. Eu am facut numai din lapte de tara, iar din toate iaurturile incercate cu Danone iese gustul cel mai bun. Se pot injumatati cantitatile.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise