Iahnie de fasole uscata

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. fasole uscata
  • 6 linguri ulei
  • 6 cepe
  • sare
  • 3 linguri bulion
  • piper
  • foaie de dafin
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • telina
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Fasolea uscata, aleasa si bine spalata, se pune din ajun sa se moaie in apa rece. A doua zi se pune la fiert; dupa primul clocot se schimba apa cu alta fierbinte si se pune din nou la fiert, o data cu ceapa inabusita in ulei. Dupa citeva clocote, se adauga zarzavatul taiat marunt sau ras, iar cind a plesnit pojghita, se adauga sare, piper, o foaie de dafin si putin otet dupa gust

Se serveste cu patrunjel verde tocat pe deasupra si bulion

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise