Iahnie de fasole cu carnati

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g fasole uscata
  • 400g carnati afumati
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 cepe mari
  • 2 foi de dafin
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri ulei
  • sare,piper

Mod de preparare

Pui fasolea la inmuiat in apa rece cu o seara inainte.

A doua zi o speli si o pui la fiert in apa cu putina sare.

Dupa ce da in clocot,arunci apa,pui alta fierbinte,adaugi morcovul si patrunjelul tocate rondele si continui fierberea.

Separat,calesti in ulei ceapa tocata marunt,adaugi carnatii rondele,pui bulionul dizolvat in apa si foile de dafin.

Dupa ce a fiert fasolea,o scurgi de apa si adaugi compozitia de ceapa cu carnati.

Condimentezi cu sare si piper dupa gust si o mai lasi 10 minute sa se imbine aromele.

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise