Hummus cu muguri de pin

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conserva naut fiert
  • 2 linguri tahini (pasta de susan)
  • 1 catel de usturoi
  • zeama de lamaie
  • ulei de masline
  • sare
  • patrunjel tocat
  • muguri de pin

Mod de preparare

Nautul scurs de zeama (aceasta se pastreaza pana la final) se marunteste in robot, adaugand cate putina zeama pana obtinem o pasta fina. Se adauga pasta de tahini, usturoiul pisat, zeama de lamaie, ulei de masline si sare, dupa gust.

Mugurii de pin se rumenesc intr-o tigaie incinsa, fara adaos de ulei, dupa care se racesc.

Se aranjeaza hummusul intr-un castron, iar deasupra se toarna cu generozitate ulei de masline extravirgin si se presara patrunjelul tocat si mugurii de pin rumeniti.

Se serveste cu lipii libaneze sau grecesti, cum ar fi pita.

Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata

Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...

Ciorba de gaina cu taitei de casa

Reteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...

Papricas de pui cu galuste de faina

Papricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise