Se curăţă cartofii. Într-o cratiţă mare, se căleşte ceapa şi căţeii de usturoi, se adaugă cubuleţele de carne, cartofii întregi, ouăle bătute, fasolea, grâul amestecat cu sarea şi piperul.
Ordinea ingredientelor trebuie respectată întocmai!
Deasupra se pune apă, cât să depăşească cu 5 cm celelalte ingrediente. Se dă într-un clocot, apoi se coace la cuptor, la foc foarte mic, timp de 10 ore!
Dacă între timp apa se avapora, se suplimentează , dar la sfârşit, nu trebuie să mai existe lichid, pentru că această mâncare nu conţine sos.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise