Se amesteca carnea macinata cu ceapa taiata marunt si usturoiul pisat (se pot da toate ingridentele prin masina in afara porumbului) ,se adauga porumbul si se amesteca bine se poate framinta compozitia putin se adauga ouale si pesmetul si se da la gust cu sare si piper.
Se fac chiftele mari dar nu prea groase,si se pun pe o tigaie grilata unsa cu putin ulei pina se prajeste putin, dupa care le dam la cuptor incalzit dinainte la 180 de grade ptr 10 minute pina cind se rumenesc.
Se pot servi cu pire de cartofi sau in piinicele rotunde cu rosii ceapa si salata verde ca hamburger.
Este gustos si hranitor ptr copii.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise