Laptele si zaharul se amesteca intr-un castron,se incalzeste si se fierbe.Apoise ia de foc.Se incalzeste untul intr-un vas.Se adauga grisul si in timp ce se amesteca incontinuu,se prajeste pana se rumeneste.Se adauga betisoarele de migdale si se amesteca inca 5 minute totul la foc mic.Vasul cu pireul de gris se ia de pe foc,se adauga la gris laptele indulcit amestecand cu grija cu telul.Se mai incalzeste totul o data si se lasa sa fiarba incet 5 minute.4 forme mici se umplu cu compozitia de gris,se netezesc si se pun in frigider pentru 3 ore.Boabele de pin se prajesc fara grasime si se pun peste portiile de halva din gris care se mai presara cu scortisoara si zahar pudra si se orneaza cu boabe de pin.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise