Gyoza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 buc. usturoi
  • 2 cepe verzi
  • 1/2kgcarne porc
  • piper
  • zahar
  • sare
  • aluat gata preparat

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul, se taie ceapa maruntel si se adauga peste carnea de porc, impreuna cu piperul, sarea, zaharul si usturoiul. Se amesteca toate pana ce se omogenizeaza. Din tot aluatul se fac cerculete, folosind o cana. Cu o lingura se pune pe aluat, din amestec. Se indoaie cu o furculita, se strange pana nu se mai desfac.

Se pun intr-o tava si se lasa la cuptor pana se rumenesc.

NOTA: cantitatiile de mirodenii se pun dupa gust.

Pofta Buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise