Guvizi in sos de rosii

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg guvizi
  • 1ceapa
  • 1capatana de usturoi mica
  • 1cana cu faina
  • ulei pentru prajit
  • 1borcan cu rosii pus de mine
  • 1crenguta salvie
  • 100ml vin alb
  • sare,piper

Mod de preparare

Pestele curatat,spalat,pudrati cu sare se trec prin faina apoi se prajesc in ulei incins si se scot pe prosoape de hartie.

Intr-o tigaie cu 2linguri ulei de la prajit se caleste ceapa si usturoiul taiate marunt,se adauga rosiile,dupa ce s-a format un sos se adauga vinul,un pahar cu apa,sare,piper,dupa cateva clocote se rastoarna intr-o tava,se adauga pestele,crenguta de salvie si se lasa la cuptor 30min.

Se serveste cu mamaliguta.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise