Cartoful dulce (eu am folosit numai unul ,pentru ca era maricel) l-am spalat bine de tot in apa rece cu o perie de legume .
L-am taiat rondele de 1 cm grosime si le-am asezat pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Am stropit bucatile de cartof cu ulei de masline apoi am presarat sare (sare roz de himalaya cu verdeturi de provence) si piper . Am intors si pe partea cealalta si am procedat la fel .
Am pus tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pana s-au inmuiat usor, apoi i-am intors si am pus pe ei felii de carnati, bucati de camembert si cate o bucatica de rosie .
Dam din nou la cuptor pana cand se topeste camembertul.
Sunt gata de servit ca si o gustare calda , dar merg perfect si ca aperitiv.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise