Gumbo (reteta africana-Burkina -Faso)

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2kg bame
  • 2 cepe potrivite
  • 1/2 kg carne de vaca taiata cubulete
  • sare dupa gust
  • un varf de cutit de bicarbonat de bucatarie

Mod de preparare

Se prajeste carnea cubulete intr-un pic de ulei, se adauga ceapa taiata fin,cand totul este auriu de adauga apa si se fierbe. Cand carnea este aproape fiarte se adauga bamele taiate in feliute subiri si bicarbonatul,si se lasa sa fiarba pana cand are o consistenta mucilaginoasa si seamana cu un sos gros.La sfarsit se pune sare si se poate adauga un ardel iute(optional).Acest sos se serveste cu mamaliguta calda.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise