Se taie ceapa felii subtiri si se rumeneste putin in ulei sau untura, dupa care se adauga carnea taiata in bucati potrivite. Se amesteca din cand in cand, ca sa nu se arda. Cand incepe sa se rumeneasca, se adauga la gulas usturoiul tocat marunt, morcovul ras, 1 lingura de bulion (sau rosiile taiate). Se adauga boiaua, sarea, piperul, zaharul si se toarna apa fierbinte cat sa acopere bucatile de carne. Se adauga la gulas cartofii taiati bucati si daca este necesar, se completeaza cu apa fierbinte sosul. Gulasul este gata cand au fiert cartofii - se incearca, folosind o furculita.
Optional se adauga patrunjel tocat marut si smantana.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise